![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-r6m479pnGhf2NuypY2ggw-IVP9aYcyCNKUpTWjA-3nY8RTL2GFQsyW_x-p9JbXYVFJLiulIEr-qRUBLAlIskNDCjUuFymierA2HvJGhmaBvTpxTJ5xNnNYGFTTJf2LCdoqRAnHqL6Aw/s280/P1390117+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0PZbcl-ccGDiN6sRg884PcdXn498dqEeDFdfT247fA0onXb-hvz56HAIVCTLn5xJ4JHn9zaFYFWpfPjv-PL-Df7DGq3_-sPje6F6YXvcvdTRUXfpa4RQk_uIGf3ygauItvLLgr4AGRgA/s280/P1390113+Kopie.jpg)
-2 oua
-175g zahar
-100ml ulei rapita
-50ml lichior cacao
-100ml lapte
-300g faina
-1 plic praf de copt
-1 lingurita cu varf cacao
ouale intregi le mixam cu uleiul,clichiorul si laptele,zaharul,apoi adaugam faina si praful de copt.impartim compozitia in 2 parti si intr-una punem cacao.in forma mica de chec sau o alta forma punem alternativ cele 2 aluaturi.dam la cuptor,la 180grade,pt 35-40min,pina cand trece testul scobitorii.
se lasa sa se raceasca,rastoarna din foma si se poate pura cu zahar.
Ai folosit tehnica de la zebra? Foarte frumos. O zi buna! Cami
RăspundețiȘtergerecami poti folosi si alt fel de tehnica la marmorare,mie asta mi-a fost mai la indemana.
RăspundețiȘtergerebravissima!! è bellissima!
RăspundețiȘtergereMiha zici ca-i tarcat ai! :))))))) deci e din Banat ;)))) ce tzuc! vreau si io un darab,mai ai?
RăspundețiȘtergereMi-am place forma in care ai copt checul. de obicei am vazut doar dreptunghiular.
RăspundețiȘtergereInspirata ca de obicei!
liana morar
ce frumusel este....de apreciat forma in care ai copt,o briosa gigant!
RăspundețiȘtergereca de obicei,minunat si delicios!