marți, 3 noiembrie 2009

cornuri din foetaj,cu nuci




din seria dulce rapid...si pe deasupra delicios fara prea mult de munca:

-2 foi aluat foetaj,proaspat
-1 pachet umplutura nuci,gata pregatit
-1 galbenus pt uns

se taie triunghiuri si la capatul lat punem umplutura:

rulam spre varf,asezam in tava pregatita cu hartie de copt:

si dam la 200g pt 20min.

4 comentarii:

  1. buna,
    cum adica un pachet
    umplutura gata pregatita?


    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. mary aici umplutura de mac si nuca se gaseste si gata pregatita,numai sa o intizi pe foaia de aluat.


    adica nucile macinate sunt pregatita cu zahar si lapte...


    dar se poate face si acasa,fara prb...din 250g nuci macinate,zahar dupa gust si 75ml lapte fierbinte ...le fierbem, cateva minute sa se ingroase si rece o folosim.

    RăspundețiȘtergere
  3. mmmm!ce bunatate!am cumparat si eu ieri de la patiserie,dar erau cu rahat!cred k o sa fac si eu in week-end!foietajul trebuie sa fie din acela cu multe foite sau o sg foaie?pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. andreea foetajul este o singura foaie si la copt se desface ea in mai multe foite.

    foile acelea multe in pachet sunt pentru placinte.

    pupici si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere