![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNFCz1F_8KY1cDxPyQlmxFaCNlRy1rhaY1nKDddctrd_oSbb4R-4dMQh73OmQeHmygsoPgjsAsSKh7cE2E4qjUq7W40VqwtQqcMPbOQHc3X5HvvWN9u8BiEnQKyVa9iuqj2GlJqzisOTU/s280/P1380942+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEillB352KjJZ5pKl3d32qMWtGAeb6wuJE-gxRiA-hCbVZPBfAYZ514hyw4fJJwB6Jwa6UuHmkHHxWObyJEserpj8_Y9qydh8dnjGpoWsM4mApzjCq94mU53sDTLHsNwKcP4NLsgskTiNS0/s280/P1380954+Kopie.jpg)
blat:
-4oua
-1plic zahar vanilat
-200g faina
-1 plic praf de copt
-100g nuci macinate
-175g zahar
crema:
-1plic budinca vanilie
-450ml lapte
-70g zahar
-125g unt
deasupra:
-cate 200g ciocolata amara si alba
-sambauri de nuci
mixam ingredientele pt blat si turnam comp.in forma de tort pregatita cu hartie de copt.coacem la 175grade pt 30-40min apoi lasam sa se raceasca pe un gratar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3rGkROFANpdhqrk4DGmZ5xVL3rR-jseXV4puizKbIm90WWpbgcW_Jk3fo9eJYgU7w3GBgu5vxzptp3huUoE82PSpYhJEA1n5bJLWHm6B9a4qzhRzTd9yQjjEwZCRFzwWEFVmi3ABZ9ug/s280/P1380931+Kopie.jpg)
amestecam pina se incorporeaza.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTvLGQFDT42ShcjPFTF_vQyphCa3KGrk0nZZ5TJU7Y9Hn8gYN8Ppybx58b4CZmGiwIGvIJRVjx0t_g09XHZsGPlzvTTl2HD9hzSJlHvYAWWUiInxYyd3hT6qFlNf6VuOcbA3wdqQ_6dE0/s280/P1380932+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgB8O55XKzKXRq4Mx9WLp206G4zQew_jMZIATUze_SBBE2PcU07tYn4FNrF22kzj22h7maLqOIOlFwcwp42_omvSNwZ21YK6hCq2IAlKaDwdIkQeAYzOmxPGBENHpi7zi8BD68Z46jDyiY/s280/P1380937+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOzNLocTfhy4hP2VFq-64Bh-K-egmHIoiMoPQefDkAnVMgyu514kJthJwH_gaAympDZyn-qWQ_SsJ5Th3qsMDGy07lFVkFwTxAJxovHgOHFEON-NFi7qs7G9wi6STdghgsF5dJAsRt8U4/s280/P1380938+Kopie.jpg)
punem samburii de nuca si lasam sa se intareasca.
arata foarte bine!cred k o sa-l incec si eu in week-end k duminica am repetat reteta de muffins cu nutella(triplata)k asa mi-a cerut familia!
RăspundețiȘtergerepupici!
Ce frumos ai imbinat cele 2 glazuri!
RăspundețiȘtergereO foarte buna idee pentru decor.
Liana Morar
exact pe gustul meu...arata si sunt sigura ca a fost EXCELENT!
RăspundețiȘtergereDelicios!! Arata atat de apetisant!!
RăspundețiȘtergereCA INTODEAUNA! IMI LASA GURA APA CAND TE VIZITEZ.ARATA FOARTE APETISANT!
RăspundețiȘtergereLA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergereLA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergereLA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergerefetelor cu putina intarziere va multumesc pentru urari!
RăspundețiȘtergere"topim cele 2 glazuri separat si le amestecam cu cate o lingura ulei plante"
RăspundețiȘtergereCe inseamna ulei plante?trebuie adaugat ulei?
trebuie sa pui putin ulei in glazura pentru ca astfel se va intari foarte tare dupa racire si nu mai poti taia tortul,fara sa nu se crape glazura.
RăspundețiȘtergerecand scriu "ulei de plante" la retetele de pe aici ma refer in general la cel de floarea -soarelui,rapita...nu la cel de masline sau care au gust intensiv.
spor la treaba daca vrei sa incerci reteta si un week-end minunat!