![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhacRECuuI2Rp1tMv-Knt2qP28Bl6ld28W9-FXTUV9CftfmqZDudP9HkO1T2hywlosp9AnB5qIxL_2Az8X8wmdsjrki2MV6HIea0Upc9aFLkpmkno2OO4Wmbvm3V5VvI851sPHqVxG15Hk/s280/P1390378+Kopie.jpg)
reteta asta am inventat-o pt a scapa de painea veche ce se aduna mereu prin camara sau congelator.este ideala langa o friptura de porc si ceva sos de legume sau ciuperci.
-850g paine veche taiata cuburi
-200ml lapte
-3 oua
-4 cepe
-3-4 catei usturoi
-sare,piper,boia ,verdeata tocata
-200gbacon sau sunculita usor afumata de porc,taiata cuburi
ceapa,usturoiul si baconul se calesc in 3-4 linguri ulei incins.se iau deoparte si lasa sa se racoreasca.painea taiata cuburi se pune intr-un castron incapator si deasupra se toarna laptele fierbinte.se lasa 10min sa se odihneasca si se amesteca cu ouale si ceapa,condimente.se toarna intr-o forma rezistenta la cuptor:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvC0nicu-laqh2doVaoWr86rM2dcXbFEYZBV6MBZNwXGteRUQWCFAxggVLXBVqiLxfNTQn9cYTdxGcZzG_ulbGYlHPeLksAE3WLunEOvVpu3oCOie5VY-daeqXpGG9EX3TfhiBn-Jd7Jw/s280/P1390370+Kopie.jpg)
si se coace 1h la 180-200grade:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhM9EYSqBQqdQ5BxPyOTjD9u7pYrhVdgE1R1R4OnusuwaIlyhut7AHe2vwazbmeGszRVA-0MLyna-i8ULMDQXuu8b258qaqrAmrvcyb6fLxJ_UzPMKggab6fXV2QVVwiA91EE0J9sk789o/s280/P1390376+Kopie.jpg)
se lasa sa se racoreasca si se taie felii.eu cele care nu le folosesc pe moment le congelez.se pastreaza de minune si sunt la fel de delicioase.
wow super idee Miha draga, musai sa o incerc si eu,te tzuc.
RăspundețiȘtergereingenios.imi place reteta. semana cat de cat cu gustul de la pizza..cred...desi nu am incercat=o.mie imi place sa fac ceva de genul asta insa cu spanac mult..si iese ft buna;) merci
RăspundețiȘtergere