nu am avut timp sa stau prea mult pe langa aragaz astazi si am decis sa pun totul in vasul roman si la cuptor cu el.a fost o alegere excelenta,caci a iesit ceva delicios.
-500g carne porc
-4 felii bacon tocat
-1 borcan ciuperci
- 2 morcovi
-1 ardei gras
-3 cepe
-5 cartofi
-3 linguri pasta de tomate
-450ml apa
-sare,piper,foi de dafin
se taie legumele grob si se amesteca impreuna cu carnea si baconul.se aseaza in vasul roman(cu capac neaparat),toarna deasupra apa+pasta de tomate si condimentele.
De szép Római tálad van, nagyon guszta az étel
RăspundețiȘtergereO bunatate ,mai ales ca este preparat in vas roman.
RăspundețiȘtergereasta e oala de sarmale draga mea, e putin pompos numele de vas roman, dar ce-a iesit arata foarte gustos!
RăspundețiȘtergereAi incercat sa faci sarmale in aceasta oala?
Iti urmaresc mereu retetele cu mare interes si cand am o zi mai grea la serviciu ma relaxez cautand printre retetele tale cu poze! :)
buna emy,pe cratita scrie vas roman,are mai multe forme,am si varianta dreptunghiulara in care intra si piul intreg dar am adaptat la cantitatea de legume si carne pe care le-am avut.sarmalutele ies minunate in el,e adevarat.
RăspundețiȘtergere