-5 oua
-65g zahar
-175g quark(crema de branza philadelphia)
-1 plic zahar vanilat
-150g faina
-50g unt
-1 plic praf de copt
ingredientele se mixeaza si apoi se coc waffeln in aparatul bine incins.se servesc cu dulceata de zmeura sau dupa pofta inimii.ies 8 bucati extrem de pufoase si delicioase.a doua zi(daca mai ramane vreuna pina atunci) se pot incalzi 20sec la microunde.
.
.
cred ca faguri se numesc pe romaneste,imi place reteta:)
RăspundețiȘtergereNu a aparat de vafe,asa ca ma multumesc sa le admir pe ale tale.
RăspundețiȘtergerecraita ai dreptate,nu imi mai aminteam cum le zice.sper sa iti faca cu ochiul si sa o incerci!
RăspundețiȘtergerelia, aparatul l-am cumparat mai mult pentru matei,le mananca cu mare placere.pntru maine primeste una si la pachetelul de gradinita.
RăspundețiȘtergereMiha sa-l stapanesti sanatoasa , gofrele arata delicios :P
RăspundețiȘtergerePup pe Matei!
isabela multumesc!sigur il voi pune la munca.am o carte noua cu retete care abia asteapta sa fie testate!
RăspundețiȘtergere