imi era pofta de ele inca de cand am cumparat rahatul din romania,ieri am avut ceva timp liber si le-am facut.va invit si pe voi sa le degustati,macar virtual,sunt delicioase!
-370-400g faina
-100g unt
-200g iaurt simplu
-3 linguri zahar pudra
-1 plic coaja rasa de portocala,finesse
-1 plic praf de copt
~150g rahat
se amesteca toate ingredientele si se imparte aluatul in 2buc.se intind din foi 2 cercuri potrivit de subtiri si se taie raze.se pune pe fiecare cate o bucatica de rahat si se ruleaza de la baza spre varf:
la 190grade vreo 20-25min.se pudreaza apoi cu zahar din belsug.
.
Mihaela, sa traiesti 100 ani pt reteta asta!! Chiar ma uitam pe blog-ul tau sa vad ce as putea face cu rahat ( si al meu e din Romania),sa fie simplu si delicios!
RăspundețiȘtergereAcum ramane numai sa le fac si sa imi iasa...:)
emy reteta este foarte simpla,sunt convinsa ca iti vor iesi delicioase!
RăspundețiȘtergerespor la treaba!
Mihaela,si eu iti doresc sa traiesti 100 ani.De cand caut o reteta buna de cornulete cu iaurt.Ale tele sant perfecte.Multumesc frumos pt reteta.
RăspundețiȘtergerema bucur ca va sunt retetele de folos!
RăspundețiȘtergerespor la treaba fetelor!
Oare cu gem iasa?nu am rahat aici unde sunt....
RăspundețiȘtergerefolosesti un gem gros sau il amesteci cu nuca macinata si atunci sigur nu iasa afara din cornulete.
RăspundețiȘtergere