a mai ramas ceva rahat adus din romania si cand am vazut cornuletele astea pe blogul "divei in bucatarie" le-am pus imediat gand rau.am facut de la inceput portie dubla:
-200g unt
-200g smantana groasa
-500g faina
-1 plic praf de copt
-1 plic coaja rasa portocala de la dr oetker
-rahat
-zahar pudra
din unt,smantana ,faina,coaja rasa de portocala si praful de copt se framanta un aluat fin care se lasa la rece 1h.se intinde o foaie subtire,se taie triunghiuri si se pune cate o bucata de rahat la baza
ruleaza spre varf si pun in tava cu hartie de copt
se coc la 180grade pt 25min:
se dau imediat prin zahar pudra.
Delicioase!!!
.
De omie de ani nam mincat rahat, poate fi foarte bun
RăspundețiȘtergerearata foarte bine.le voi incerca!
RăspundețiȘtergerevacanta placuta in romania si te asteptam si cu retete de la bunica!
RăspundețiȘtergerediana