miercuri, 26 octombrie 2011

ciocanele cu tocanita de ardei


o mancare poate nu prea rapida dar la final baietii au cerut si a doua portie!

-5 ciocanele pui
-4 ardei grasi(rosii)
-1 ceapa
-2 linguri ulei masline
-3 catei usturoi
-o lingura pasta tomate
-sare,piper,marar

ardeii se coc in cuptor si se lasa acoperiti 5 min apoi se da pielea jos.se taia fasii.usturoiul se taie felii,ceapa grob.se pune carnea la prajit,la foc mare in uleiul de masline incins si se perpeleste pe toate partile.se adauga apoi legumele,lasa 5 min sa se dinstuie si toarna o cana de supa/apa si pasta tomate.se lasa pe foc pina scade sosul,daca nu este carnea gata mai adaugati ceva apa.se condimenteaza cu sare,piper,mararul tocat si se serveste imediat cu mamaliguta.

sa aveti pofta!!!!



.

2 comentarii: