vineri, 8 iunie 2012

cheesecake cu ciocolata alba si fructe de padure








pentru o forma de 20cm

blat:
- 200g piscoturi
-120g unt

crema:
-o ciocolata alba
-200g creme fraiche sau smantana groasa
-400g iaurt cu fructe de padure
-1 plic gelatina instant
-coaja rasa de portocala
-4 linguri zahar 

pt decor:
-fructe de padure la alegere
-ciocolata alba




piscoturile maruntite se amesteca cu untul topit si se pune compozitia in forma de tort tapetata cu hartie de copt.se apasa usor.

pentru crema am amestecat ciocolata topita cu creme fraiche,iaurtul,zaharul si coaja de portocala.se pune 3/4 din crema peste biscuiti,ceva fructe de padure si restul de crema

se decoreaza cu ciocolata alba si fructe:




se lasa 5 ore la rece inainte de a indeparta inelul:


se taie cu un cutit ascutit trecut prin apa.

10 comentarii: