aluat:
-250g unt
-150g zahar
-coaja rasa de lamaie
-3 galbenusuri
-1 plic praf de copt
-300g faina
-100g nuci grob tocate
-50g cirese confiate bucatele
-2 linguri lapte
se amesteca ingredientele cu ajutorul mixerului si cu mainile umede se formeaza din aluat mingi,care se pun pe tava pregatita cu hartie de copt,cu distanta intre ele.se coc la cuptorul preincalzit la 200 grade,cu ventilatie,pentru 12min.
se lasa sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar.
alte retete specifice acestei perioade gasiti pe blog aici si aici.
.
Rapide si gustoase!Pup!
RăspundețiȘtergereFoarte deliciosi, trebuie sa-i incerc neaparat ;)
RăspundețiȘtergereTe pup si weekend placut!
buni, buni!
RăspundețiȘtergereCe bunatate de biscuiti!
RăspundețiȘtergeredia sunt intr-adevar rapide si bune,juniorul a mancat vreo 4 imediat dupa ce le-am copt!
RăspundețiȘtergereMi Ka si noi te pupam.sunt tare buni si nu prea apuca a doua zi :)
RăspundețiȘtergereophelia multumesc!esti o draguta ca intotdeauna!
RăspundețiȘtergerePaula eu i-am facut pentru o dupa amiaza cu prietenii lui matei si s-au dovedit o bunatate!
RăspundețiȘtergere