au iesit atat de bune incat nu pot sa nu va impartasesc reteta.
si pentru ca ne-au placut atat de mult,m-am gandit ca as putea sa transform pascuta traditionala, in forme individuale folosind aceasta reteta.
pt fulgii crocanti:
-100g unt
-125g faina
-75g zahar
-4 oua
-500g branza dulce
-1 plic budinca vanilie
-100g zahar
-1 lingurita praf de copt
pentru fulgii crocanti amestecam cu mana ingredientele.
separat mixam ouale cu branza dulce,plicul de budinca si zaharul.adaugam praful de copt.
tava de muffinsi o ungem si pudram cu faina.turnam compozitia si presaram deasupra fulgii crocanti.
coacem la 175 grade pentru 40min.lasam sa se raceasca complet si apoi le scoatem din forma.presaram deasupra zahar pudra.
-
Imi place ca au muuulta branzica in ele, si stratul crocant de deasupra cred ca e minunat! Pup
RăspundețiȘtergereCu brinza?auchhhh ..fug sa beau apa:).Arata atit de bine ca imi ploua in gura..Salivez-yumyum
RăspundețiȘtergere