marți, 30 aprilie 2013

rulada din albus cu crema de branza

cu siguranta vor ramane albusuri de la pregatirea cozonacilor si le puteti folosi pregatind aceasta rulada delicioasa.



-8 albusuri
-8 linguri zahar
-50g unt
-175g migdale macinate
-2 linguri faina
-1 plic praf de copt

umplutura:
-200g smantana grasa
-250g crema de branza,quark
-1 plic gelatina instant
-5 linguri zahar
-capsuni

glazura:
-1 ciocolata topita
-1 lingura ulei floarea soarelui






albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul pus cate putin,untul topit si usor racit si la final restul migdalele,faina si praful de copt.
se toarna in tava mare de aragaz pregatita cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 190 grade pentru 15-18min:




se rastoarna pe prosop,se indeparteaza hartia de copt si ruleaza strans.lasam sa se raceasca complet.pentru crema mixam crema de branza cu smantana si zaharul,adaugam gelatina si lasam 5 min.intindem crema peste foaia de rulada,punem fructele cubulete si rulam.




dam la rece 2-3 ore apoi turnam deasupra glazura de ciocolata.

3 comentarii: