sâmbătă, 27 octombrie 2007

rulouri de pui cu bacon si ceapa verde



am avut 500g piept de pui pe care l-am desfacut in bucati mai mari si l-am uns cu putin mustar si am pus pe fiecare cate o felie de bacon, am impartit o cutie de ciuperci si 2 fire ceapa inele pe ele, apoi le-am rulat si prins cu scobitori.
in 2-3 linguri ulei incins le-am pus la prajit pe o parte iar dupa 2-3 min pe partea cealalta.am turnat o ceasca de supa de puisi am pus o crenguta de busuioc in tigaie si am acoperit cu un capac,apoi am lasat la foc mic cam 25-30min pina ce lichidul aproape s-a evaporat.daca nu este carnea inca moale mai puneti supa.in varianta in care am servit-o eu nu am avut nevoie de sos,dar daca o serviti cu orez sau piure puteti pune 1 cutie smantana dulce+putin amidon si sa dati un clocot sosului.
am mancat ruladele simple cu cartofi prajiti si gogosari acri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu