duminică, 16 decembrie 2007

tort cu branza dulce,nuca de cocos si lamaie

reteta de aici:


pt aluat:

250g faina
1 ou
1 plic praf de copt
120g margarina/unt
coaja unei lamai
150g zahar

pt umplutura:
4 oua
50g amidon
500g crema de branza
500g branza proaspata de vaci
200g zahar
50g nuca de cocos
100g unt/margarina moale
coaja unei lamai si zeama de la 2



se amesteca pt aluat toate ingredientele:

si se formeaza o bila care se da 30-40min la rece.


apoi se intinde in forma de tort(26cm) pe fund si margine si se inteapa cu furculita in mai multe locuri:


pt umplutura se amesteca cele 2 feluri de branza cu zaharul,untul topit si racit,aromele,amidonul,ouale si nuca de cocos:


se toarna crema rezultata peste foaie


si se da la cuptorul dinainte incalzit,la 170grade pt 1ora:

rece se pudreaza cu zahar si se taie felii.se decoreaza cu feliute de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu