ingrediente:
se serveste presarata cu putina verdeata deasupra.
-pulpe de pui cu legume si lamaie, la cuptor
-pulpe de pui 3-4 buc
-2 lamai netratate
-sare,piper
-2 catei usturoi
-o legatura patrunjel verde tocat
-1 zucchini
- cate 1 ardei gras rosu si galben
intr-o tava care merge la cuptor se pun legumele taiate felii ,respactiv fasii:
compozitia se pune sub pielea pulpelor de pui spalate,uscate si putin condimentate.acestea se aseaza peste legume:
si se da tava la cuptor la 190 grade:
se servesc pulpele alaturi de legume si orez sau gnocchi alla romana
-paine cu smantana acra si seminte
260ml apa
50g seminte floarea soarelui
30g seminte dovleac
100g smantana acra
1 cub drojdie proaspata
450g faina
1 lingurita miere
aluatul framantata la MP l-am lasat la dospit:
l-am pus in tava de chec pregatita cu hartie de copt,l-am uns cu ulei de rapita si din nou am lasat la dospit:
apoi am copt la 180 grade:
-chec din albusuri cu rahat
100g unt topit
7 albusuri
sucul de la 2 clementine sau o portocala
1plic praf de copt
1plic arome de craciun(optional)
175g faina
150g zahar
rahat,stafide,etc
albusurile se bat spuma tare,adaugam zaharul si batem pina stau tapene:
untul topit si racit:
si faina cu praful de copt:
ramane pufos cateva zile!
esti tare,si imi plac retetele tale foarte mult.te rog spune-mi si mie de unde ai cartea aceea de bucate in romana din poza?
RăspundețiȘtergerebuna mircea,ma bucur ca iti plac retetele.
RăspundețiȘtergerein poza de fapt este revista "practic in bucatarie",nu mai stiu exact ce numar era.imi aduce mama mereu cand vine in vizita cate 2-3 reviste.