este atat de buna si pufoasa ca am mancat mai mult de jumatate calda.
avem nevoie de:
-3linguri seminte floarea soarelui
-550g faina
-60g unt
-1 lingurita sare
-1 cub drojdie proaspata
-350ml lapte
-1 lingurita miere sau zahar
cu mainile putin unse cu un strop de ulei i-am dat o forma rotunda cat de cat si am pus in tava tapetata cu hartie de copt.am facut (sau cel putin am incercat) sa fac niste taieturi pe suprafata painii.am mai lasat-o sa stea doar pina s-a incintat cuptorul la 185:
Azi am facut aceasta paine si a iesit nemaipomenit de bine. Pentru ca am mai completat ceva faina ca era prea moale aluatul am facut 2 painici mai mici, acum sunt la racit abia astept sa le gust! Multumesc pentru reteta !
RăspundețiȘtergeresilvia aluatul la aceasta painica este putin mai moale decat esti tu obisnuita.sper ca v-a placut!
RăspundețiȘtergerepupici