facute de mama acasa
avem nevoie de:
-picioare de porc
-1-2 morcovi
-foi de dafin
-piper boabe
-2-3 catei usturoi
se spala bine picioarele,se da un clocot si arunca apa,apoi se pun la fiert intr-o oala cu multa apa impreuna cu morcovii si aromele,usturoil razuit:
se fierb la foc domol,pina carnea este fiarta:
se pune apoi carnea in castroane,se indeparteaza foile de dafin si se toarna deasupra zeama:
cateva ore bune,noi le-am lasat de seara pina dimineata.
PREFERATELE MELE..!!EU LE MANINC CU MAMALIGA!!!CHIAR I-AM ARATAT SOACREI RETETA PENTRU CA EA FACE FARA ZARZAVAT,IS NASPA -ZAU..DAR AM SA FAC SA-I DAU SA GUSTE,DOAR SA GUSTE(HA,HA..)
RăspundețiȘtergereMmm! Ce gustos pare! Imi lasa gura apa! :)
RăspundețiȘtergereDoamne asa facea si mama mea dar le spunea pifti de porc si le punea si ea in castroane.ELENA P
RăspundețiȘtergerePar f.bune, abia astept sa fac si eu cand voi avea timp.
RăspundețiȘtergere