joi, 19 iunie 2008

coronite cu susan


reteta de la Poca

3 1/2 pahare faina
1 cana lapte
1 cub drojdie
1 lingurita sare
1 lingurita miere
3 linguri ulei masline
1 galbenus
susan

aluatul l-am framantat la MP:

apoi lasat la dospit:

l-am impartit in buc de vreo 50-60g:

am intins apoi dreptunghiular fiecare bucata:

am rulat pe lungime:


si apoi am rulat ambele capete cam asa:

si le-am unit,apasand putin.le-am mai lasat la dospit 15-20min:

se ung cu galbenus,presara susan:


si coc la foc potrivit.

2 comentarii:

  1. Se pastreaza pufoase? sau se intaresc a doua zi? Multumesc si arata atat de bine, ca abia astept sa le fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer nu mai stiu cum sunt a doua zi,a trecut un secol de cand le-am facut.nu se betoneaza...asta-i sigur.eu pastrez painea in general intr-o cutie speciala,cu capac si daca este nevoie incalzesc in zilele urmatoare la microunde cateva secunde.
    week-end placut!

    RăspundețiȘtergere