vineri, 29 august 2008

evantai cu pere




un desert rapid pentru musafiri neasteptati care suna la usa.

1 pachet foetaj
2-3 linguri dulceata caise
1 compot pere jumatati
cateva felii migdale

foetajul se taie patrate iar perele se pun la stors intr-o sita.se taie apoi felii care se rasfira ca un evantai si se pune cate o jumatate de para pe fiecare patrat de aluat.se ung cu dulceata de caise calduta si se presara migdalele.se dau la copt cam 20min la 180 grade.se servesc fierbinti cu inghetata.

3 comentarii:

  1. ce bine arata....inghetata e facuta de tine sau cumparata?daca ai facut-o pune reteta...bitte.
    poooop

    RăspundețiȘtergere
  2. roxana inghetata e cumparata,o tin in congi pentru musafiri neasteptati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nu neaparat pentru reteta asta as vrea sa te felicit ci pentru tot ceea ce faci...nu am vazut in viata mea atatea retete la un loc facute de o singura persoana
    ma inclin in fata ta si-ti doresc spor la treaba si de-acum incolo

    pupici

    RăspundețiȘtergere