
aluat:
-2oua
-30g faina
-30g amidon
-30g migdale tocate
-1/2 plic praf de copt
-75g zahar
-1 plic coaja portocala razuita de la dr.oetker
umplutura:
-500g iaurt cu vanilie
-3foi gelatina
-100g miere
-200g frisca
-500g capsuni
-1plic guss de tarte,rosu
mixam ingredientele pentru aluat si il turnam apoi in tava de tarta unsa si pudrata bine cu faina:

coacem 10-12min la 180grade si apoi lasam sa se raceasca si rasturnam pe un platou:


asezam fructele taiate in jumatati si turnam plicul de guss rosu pregatit cu 250ml apa

dam tarta la rece 2-3 ore inainte de a fi servita.
Ador tarta asa facuta!!!!Apoi ca-i cu capsuni.......i-mi lasa gura apa!!!
RăspundețiȘtergereSe vede ca a vinet primavara..incep sa apara tartele cu fructe de sezon ;)
RăspundețiȘtergereSe vede ca a vinet primavara..incep sa apara tartele cu fructe de sezon ;)
RăspundețiȘtergereTare bine arata. Ma mir ca e facuta tarta doar din 2 oua.b Eu pun 4 deobicei si sigur e aceeasi tava de tarta.
RăspundețiȘtergereHm..mi-ai dat de gandit:)
bianca reteta de la blat am gasit-o intr-o revista si m-am gandit sa incerc ceva nou.
RăspundețiȘtergerediferenta intre blatul cu 4 oua este doar de grosime.nu creste asa mult,dar nici nu e nevoie...umplutura e delicioasa sine plac mai cremoase.
Hristos a Inviat Miha, va pup pe toti!
RăspundețiȘtergereTarta arata mmmm... ce buna ar fi acum la cafeaua mea tarzie :P