vineri, 19 noiembrie 2010

gratin de cartofi si morcovi,cu crusta de cascaval







-5 morcovi
-1kg cartofi
-250ml smantana groasa
-100ml lapte
-3 oua
-sare,piper,patrunjel verde tocat
-100g cascaval ras

cartofii se oparesc si apoi se taie felii.nu se fierb foarte bine caci altfel se sfarama.se aseaza in forma unsa cu ulei alternativ felii de cartof si de morcov(eu am avut gata ras,pus la congelator).



condimentam cu sare si piper.amestacm laptele,smantana,ouale si ceva verdeata tocata,condimentam dupa gust si turnam peste legume.deasupra presaram cascavalul ras:

si dam la cuptor pentru 35-40min la 175grade,ultimele 20min lasand numai rezistenta de jos.se serveste cu salata.

4 comentarii:

  1. Mmm arata tare bine si trebuie sa fie foarte gustos!

    Te rog frumos, daca doresti sa ma ajuti, o sa iti solicit un minim efort, acela de a inlocui in blogroll-ul tau Cuina Banateana cu Retete ca la mama (asa se numeste blogul meu de azi) si linkul este www.retetecalamama.ro. Iti multumesc din suflet. Laura Laurentiu - Retete ca la mama

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata super delicios, mi-e o pofta acum! ai un super blog, si o librarie vasta de retete frumoase, felicitari! admir tare mult experienta ta!

    RăspundețiȘtergere