gradina bunicii produce dovlecei din plin.dupa salata de dovleie si chiftelutele cu care ne-am tot rasfatat,azi ne-am hotarat sa ii umplem cu ciupercute si branza feta.
-2 dovlecei marisori
-1 cutie ciuperci
-1 ceapa
-2-3 catei usturoi
-3-4 felii sunca presata
-1 ardei gras
-150g branza feta
-1 ou
-sare,piper
sos de rosii
ceapa,ardeii si usturoiul se toaca marunt.se pun la calit in ulei incins.intre timp curatam dovleceii de coaja si ii injumatatim pe lungime.curatam semintele din interior.
legumele calite se iau deoparte si lasa sa se racoreasca.se amesteca cu oul si sunca taiata cubulete.condimentam cu sare,piper.
cu acest amestec umplem jumatatile de dovlecei:
se presara branza feta pe deasupra si se toarna sosul de rosii in tava:
acoperim cu folie si dam la cuptor pentru 35min.apoi descoperim tava si lasam inca 15min sa prinda culoare pe deasupra.
sa aveti pofta!!!!
.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu