joi, 10 noiembrie 2011

bors de legume cu galusti de branza


pt galusti:
-150g crema de branza(quark)
-1 galbenus
-2 linguri faina
-sare,piper
-1 lingura unt

pt bors:
-1 ceapa
-2 morcovi
-1 ardei gras rosu
-1 cartof mare
-o mana mazare
-250ml bors
-sare,piper
-1 galbenus
-cateva linguri smantana

prima data ne ocupam de galusti.amestecam galbenusul cu crema de branza,condimentele si untul.adaugam faina si lasam aluatul sa se odihneasca la frigider.

ceapa,ardeiul,morcovul se toaca fin si se calesc in 2 linguri ulei.adaugam cartoful,mazarea si turnam apa.fierbem la fos potrivit pina cand legumele sunt fierte.cu o lingurita uda formam galuscute pe care le punem in ciorba si lasam sa fiarba 5 min.turnam brosul,galbenusul batut cu smantana si mai dam 1-2 clocote.adaugam sare,piper si marar .

servim fierbinte.


.

8 comentarii:

  1. Il voi prepara chiar eu ,multumesc pentru reteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie mi-ai dat o ideie pentru pranz!!:)O zi frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  3. se face repede si e tare gustos borsuletul!

    RăspundețiȘtergere
  4. miha merge si cu ceva carnita in ciorbica!

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte interesante galustile.chiar mi-au starnit curiozitatea.le voi incerca cu siguranta.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. sarah spor la treaba,la nemti se mananca galuscute la greu.astea merg fierte in apa ca si garnitura la carnuri cu sos.

    RăspundețiȘtergere
  7. ceau Miha,am facut borsul de legume sapt trecuta,vreau sa iti zic ca a fo un deliciu Osi vrea sa il fac si maine ca e fff bun ,ne-ai cucerit cu retetele tale .te pupam

    RăspundețiȘtergere
  8. draga mea ce mult ma bucur ca ai trecut pe la mine!ma bucur ca lui osi i-a placut si sper sa mai incerci si alte retete.spor la treaba si aveti grija de voi!

    RăspundețiȘtergere