pt galusti:
-150g crema de branza(quark)
-1 galbenus
-2 linguri faina
-sare,piper
-1 lingura unt
pt bors:
-1 ceapa
-2 morcovi
-1 ardei gras rosu
-1 cartof mare
-o mana mazare
-250ml bors
-sare,piper
-1 galbenus
-cateva linguri smantana
prima data ne ocupam de galusti.amestecam galbenusul cu crema de branza,condimentele si untul.adaugam faina si lasam aluatul sa se odihneasca la frigider.
ceapa,ardeiul,morcovul se toaca fin si se calesc in 2 linguri ulei.adaugam cartoful,mazarea si turnam apa.fierbem la fos potrivit pina cand legumele sunt fierte.cu o lingurita uda formam galuscute pe care le punem in ciorba si lasam sa fiarba 5 min.turnam brosul,galbenusul batut cu smantana si mai dam 1-2 clocote.adaugam sare,piper si marar .
servim fierbinte.
.
Il voi prepara chiar eu ,multumesc pentru reteta.
RăspundețiȘtergeresi mie mi-ai dat o ideie pentru pranz!!:)O zi frumoasa!!
RăspundețiȘtergerese face repede si e tare gustos borsuletul!
RăspundețiȘtergeremiha merge si cu ceva carnita in ciorbica!
RăspundețiȘtergerefoarte interesante galustile.chiar mi-au starnit curiozitatea.le voi incerca cu siguranta.pup
RăspundețiȘtergeresarah spor la treaba,la nemti se mananca galuscute la greu.astea merg fierte in apa ca si garnitura la carnuri cu sos.
RăspundețiȘtergereceau Miha,am facut borsul de legume sapt trecuta,vreau sa iti zic ca a fo un deliciu Osi vrea sa il fac si maine ca e fff bun ,ne-ai cucerit cu retetele tale .te pupam
RăspundețiȘtergeredraga mea ce mult ma bucur ca ai trecut pe la mine!ma bucur ca lui osi i-a placut si sper sa mai incerci si alte retete.spor la treaba si aveti grija de voi!
RăspundețiȘtergere