-2 vinete
-1 ceapa
-2 catei usturoi
-150g bulgur
-un borcan sos de rosii bucatele
-150g branza feta
-2 linguri fistic
-1 lingura capere
vinetele se spala si taie felii egale de 1/2 cm grosime.se presara cu sare si lasa deoparte.
ceapa si suturoiul se pun la calit in ulei de masline,se adauga bulgurul si 300ml apa/supa.se fierbe la foc mic pina scade licgidul.se condimenteaza cu sare,piper si amesteca cu o parte din feta zdrobita,fisticul si caperele.se lasa sa se raceasca.
in alta tigaie se incing 4 linguri ulei si se prajesc la foc mare feliile de vanata.se scot apoi pe hartie absorbanta.pe fiecare felie se pune o lingura buna de umplutura,ruleaza:
sa aveti pofta!!!!
.
Reteta pare foarte delicioasa. As vrea sa o fac pentru familia mea in weekend-ul acesta. Poti sa imi spui te rog cati ml are borcanul de rosii?
RăspundețiȘtergereNu puteam sa lipsesc daca ai gatit vinete.Pup!
RăspundețiȘtergereTare apetisante aceste vinete...
RăspundețiȘtergerealina borcanul este de 400ml.sunt sosurile acelea pt paste care se gasesc in lidl,aldi si contin rosii cubulete mici si verdeturi.
RăspundețiȘtergeredia sunt tare bune si incerc sa diversific!
RăspundețiȘtergerefancy mai ales in combinatia cu bulgur merge bine!
RăspundețiȘtergereNu am facut cu bulgur dar rulorile de vinete sunt o adevarata placere pentru mine!Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
RăspundețiȘtergerealina spor la treaba!
RăspundețiȘtergereImi place,imi place pacat ca doar mie imi plac in casa ,de asta fac si rar...pup o seara frumoasa!!
RăspundețiȘtergereaziz incearca jumatate de portie!
RăspundețiȘtergere