
blat:
-175g nuci
-5 albusuri
-5 linguri zahar
-5 linguri nuci
-2 linguri rase faina
-1 plic praf de copt
crema:
-1 ciocolata amaruie
-400ml lapte
-1 budinca ciocolata
-50g unt
-3 linguri zahar
-200ml frisca pt decor
nucile se aseaza in tava de copt pregatita cu hartie de copt si se baga 5 min la copt,la 175 grade.
intre timp batem albusurile spuma tare cu zaharul,adaugam restul ingredientelor si turnam compozitia peste nuci.
dam tava din nou la cuptor,pentru 20min.lasam sa se raceasca si intoarcem blatul cu nucile in sus:

se toarna crema calduta peste blat si se lasa sa se raceasca complet:

.
Imi place foarte blatul asta!E delicios in orice combinatie!
RăspundețiȘtergereCiocolata aceea m-a terminat de-a binelea.Pup!
RăspundețiȘtergereO prajitura buna,buna,buna
RăspundețiȘtergereChiar ieri am servit ceva asemanator si mi-a placut tare mult.E super delicioasa!!!!!
RăspundețiȘtergereeu de la mama il stiu in varianta cu galbenusuri si tare mult imi mai place!
RăspundețiȘtergeredia hai la o bucata de praji ,langa o cafea fierbinte!
RăspundețiȘtergereai dreptate,e buna rau!
RăspundețiȘtergeremaria ma bucur ca iti place,poate o incerci candva!
RăspundețiȘtergeredelicioasa!!deja salivez:))
RăspundețiȘtergeremultumesc draga mea!
RăspundețiȘtergere