
-200g untura
-3 galbenusuri
-150g iaurt
-300g branza rasa de oi
-500-550g faina
-1 plic praf de copt
am amestecat intr-un castron incapator toate ingredientele si am lasat aluatul la rece peste noapte.pe masa usor infainata am intins o foaie potrivit de groasa din care am taiat fasii pe care le-am rasucit si le-am asezat in tava pregatita cu hartie de copt:

se ung cu galbenus+2 linguri iaurt si se coc la 180grade pina se auresc.
.
super bune, le trec pe lista.
RăspundețiȘtergerepupic Fluturasului.
Chiar nu am facut de mult saleuri!Foarte faine!
RăspundețiȘtergeremiculina spor la treaba!o zi frumoasa iti dorim!
RăspundețiȘtergereteo,atunci e vremea sa te apuci.se fac repede si se mananca la fel de rapid!pup
RăspundețiȘtergere