
mama ne-a rasfatat cu gogosi.si cum nu are prea mare incredere in toata aparatura ce o am in bucatarie a folosit metoda traditionala si a framantat aluatul, cu mina,asa cum face mereu.
-275ml lapte
-2 galbenusuri
-1 lingura zahar
-o priza sare
-1 cub drojdie,45g
-aprox 500g faina
300ml ulei pentru prajit
se incalzeste laptele si se dizolva in ea zaharul si drojdia.se pune faina pe masa si face o adancitura in mijloc,se toarna amestecul de lapte si galbenusurile.se framanta pina cand aluatul e fin si se desprinde de pe maini:


se intinde intr-o fosie potrivit de groasa pe masa usor infainata:


.
Mmmmm gogosi!
RăspundețiȘtergereDe cand n-am mancat!
Tentante ..ce pofta.!!
RăspundețiȘtergereGogosile din bucataria ta arata foarte bine si cred ca sint tare bune.Elena
RăspundețiȘtergereany nici eu nu fac prea des,dar acum era pofta mare si ne-a rasfatat mama cu ele!
RăspundețiȘtergereDDL te invit la o gogoasa!
RăspundețiȘtergereelena sunt bune ,mai ales ca le-a facut mama
RăspundețiȘtergereSanatate mamei tale:)!!!!!si putere de munca,pentru a va delecta in continuare cu delicatese:X!!!Delicioase gogosile!
RăspundețiȘtergeremultumesc de cuvintele frumoase maria!
RăspundețiȘtergere