![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2iGjn4hMskJWGP7GGzAX7QWC9wgmH-lUqfcUNKqMKNwvL37qExIZDgZOR-FejGI9Oaiq36wwUOvWaRtXwIr23jeA8ibn_I9oqpDA3EkUEqRhc6WmTi9tatG8t8aLJ2wr9IZltCFInNJI/s320/2877126830075130044XJIaGc_fs.jpg)
reteta de la S.Laura
-250 g. cascaval
-200 g. faina
-1 lingurita boia, dar merge si fara
-sare
-200 g. unt rece
-1 galbenus
- susan, chimen pentru presarat deasupra.
se amesteca toate,se lasa aluatul la rece si apoi se taie forme,se pun in tava,ung cu galbenus si se coc la foc potrivit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu