joi, 14 februarie 2008

fileuri de peste pane cu sos de rosii si ciuperci



reteta de aici:


600g fileuri de peste
3-4 linguri faina
3-4 linguri pesmet
1ou
sare,piper,verdeata tocata
ulei prntru prajit

pt sos:
1 borcan ciupercute felii
1 doza rosii intregi in sos
1 ceapa
sare,piper
o priza zahar
pestele se condimenteaza bine cu sare si piper:


separat se bate oul cu ceva condimente si verdeata:


fileurile se trec mai intii prin faina,ou si in cele din urma prin pesmet:

apoi se prajesc pe ambele parti in uleiul incins:


pentru sos ceapa si ciupercutele se dinstuie in ceva ulei:

se toarna sucul si rosiile tocate,verdeata:

la final o lingurita faina:


se gusta de sare,piper si se lasa sa dea 1-2 colote pentru a se ingrosa putin.se serveste cu pestele si cartofi fierti in coaja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu