miercuri, 13 februarie 2008

waffeln cu scortisoara


3 oua
50g zahar(am pus miere)
150ml lapte
5 linguri cu varf faina
scortisoara dupa gust

ouale se bat cu mierea/zaharul si laptele caldut:


se adauga faina si scortisoara:

si se amesteca bine:

se coc in aparatul incins si uns cu putin ulei,eu ma folosesc mereu de pensula de silicon:

se servesc imediat.fierbinti sunt cele mai bune.

2 comentarii:

  1. Oooh, ce faine-s astea cu scortisoara!!! :P
    As vrea sa le fac chiar maine...

    Felicitari draga Miha pentru retetele astea minunate ce le faci...ca pe banda rulanta! :))
    Pupici tie si fluturasului smecheros!

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi laura.ma simt magulita cand laudele vin de la tine,care faci numai reteta Minunate!!!!

    spor la treaba si multi pupici din partea mea.

    RăspundețiȘtergere