reteta de la Daneza360 g faina
90 g malai fin
4 linguri de lapte praf peste care am adaugat apa, pana mi-au iesit 240 ml lichid
1 lingurita sare
25 g drojdie proaspata
1 lingurita zahar
60 ml ulei
1 ou
ceva oregano uscat
ceva praf de usturoi
aluatul l-am facut la MP
si apoi lasat la dospit:
am pregatit apoi umplutura din sunca presata tocata,sare,piper,cascaval razuit,1 cutie smantana grasa,acrisoara,1 ou,1 borcan ciupercute:
aluatul se intinde in forma rotunda si se fac 2 crestaturi la mijloc:
se pune umplutura pe margini:
se intorc colturile taiate:
si se pune la copt la 190 grade:
am servit-o calda cu bere!
Superba!
RăspundețiȘtergeream luat ochii la baieti cu ea :))
RăspundețiȘtergeream facut , este buna la gust , dar cred ca undeva am gresit.
RăspundețiȘtergere1. aluatul cred ca a iesit prea moale, ca sa cam lasat si nu am obtimut o forma ca tine;
2. cascavalul cred ca a fost prea mult(desi nu am exagerat) sau trenuia mai uscat.
:)data viitoare o sa iasa mai bine
tanya,ma bucur ca ai incercat reteta si sper ca data viitoare sa iasa mai buna.
RăspundețiȘtergeredaca simti ca aluatul este prea moale mai poti adauga ceva faina alba,cred ca depinde de la faina la faina.eu folosesc aici tipul 405.
si eu am pus ceva mai mult cascaval dar si aici poti jongla,pui mai putin ,mai adaugi un ou...sa fie o compozitie mai groasa pt a nu-ti curge.