![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3pvVWhvkt4O1bn2GMo40WK5k5I1NZmeKN_vDqPksnxv2HcafL12QOjflSCBXEp1kE1Hl6_7JlROlsjhCqjsZt4sXYis72-_EEfY3LPdROqsK7i6CkjQVoOWLIZyXjKXTJ84gbmROoO8U/s320/9.jpg)
reteta de la Sava Laura
Ingrediente pentru 6 portii:
- 125 g. mure
- 40 g. zahar
- 1 ou
- 75 g. crema de iaurt
- 1 plic zahar vanilat
Se curata murele, se spala si se paseaza impreuna cu 1 lingura de zahar.Se strecoara piureul printr-o sita fina.Cu ajutorul mixerului, se bate oul cu zaharul vanilat si cu restul de zahar.Se adauga pe rand cate o lingura de piureu de mure si o lingura de crema de iaurt.Compozitia se toarna in 6 forme de inghetata ...sau, ca mine, in niste pahare de iaurt
Si se fixeaza in fiecare cate o tija
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBKW7MkBgcqcObVfNnSXtZrbxtHC29_-yQFZDXbc5UQM0IPND2jL-dLFtg5w6hlgfmOzt6SRmQAUj4xLN0pJ32pDZ963hG6yeJZa8munFwHMDxIJifZ3DafFqjg1vCIYyABESGZeA7DIQ/s320/7.jpg)
Formele se introduc in congelator pentru cel putin 6 ore.Inainte de servire, formele se plonjeaza putin in apa fierbinte, pentru ca inghetata sa se desprinda de margini.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu