reteta de aici:
pt aluat:
150g faina
1 plic praf de copt
15g cacao
75g zahar
1 plic zahar vanilat
75g unt
50g migdale
1 ou
pt umplutura si decor:
1plic budinca vanilie sau de care doriti
40g zahar
500ml smantana dulce,pt frisca
1plic glazura de tarte
250ml apa
2 lingurite zahar
capsuni
se unge cu ulei si tapetateaza cu faina o forma de tarta.se intinde aluatul pe folie alimentara apoi cu ajutorul ei se aseaza in forma:
se taie surplusul de aluat si se inteapa cel din forma in mai multe locuri:
se lasa sa se raceasca si apoi se aranjeaza deasupra jumatatile de capsuni:
Buna seara.Imi cer scuze dar nu prea inteleg cum se face crema.Cand spuneti :se pregateste budinca cu smantana si zaharul,imi puteti explica .Adica se fierbe budinca in smantana dulce?smantana dulce va tine loc laptelui?Multumesc.
RăspundețiȘtergereda,smantana tine locul laptelui in pregatirea(fierberea) budincii.
RăspundețiȘtergeredar trebuie sa fie smantana de frisca din lapte gras si nu vegetala...asa cum am vazut ca se gaseste de cumparat in romania,in magazinele mai mari.cea folosita de mine are 30% grasime,
daca nu gasiti puteti folosi linistita laptele normal.
spor la treaba!