3-4 pesti dorada600g cartofi mici 2linguri suc lamaie1-2 linguri ulei masline8 catei suturoi300g rosii mici4-5 cepe taiate in 4sare,piperrozmarincartofii se fierb in apa 10min apoi se lasa la stors.se stropeste cu zeama de lamaie si condimenteaza pestele cu sare si piper in interior si exterior si lasa sa stea 10-15min.apoi se aseaza in tava impreuna cu legumele si verdeata .
se da la cuptor 40min,ultimele 10 cu grill:
se serveste cu paine proaspata.
Mihaela, dorada este un peste in topul preferintelor mele, asa ca am gustat si eu o bucatica din preparatul tau.
RăspundețiȘtergereMiha imi place tare mult cu le-ai preparat, noi iubim pestele asa ca am sa incerc si eu reteta.
RăspundețiȘtergereO zi excelenta!
si nou ane place pestele,mancam saptamanal iar dorada chiar e printre preferate.
RăspundețiȘtergerealiza spor la treaba!
Mihaela, am poposit din nou la tine..si am vazut o multime de bunatati pe care le-ai preparat in ultimul timp...si inca ceva- imbini foarte frumos preparatele cu plimbarile facute cu familia- felicitari, este un lucru benefic..
RăspundețiȘtergereatat de simplu , dar atat de bun, este pestele gatit asa...imi place mult...
pupici si fluturasului tau, o imbratisare si un pupic dulce ca si el :)