![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEior0-isjnJOmS4F7mRa50qHxkl01HmV3SMlZVBRWhYcMHHYQ1EL-PimC9rzC_S7kCksv6BLnB_5G6iufxl6oHSJF6khpUnS6WBLnTB5Mn0SqRuw9JXpsyZ0eu6PJi5k706LmI77x2C86w/s280/P1370505+Kopie.jpg)
Pentru aluat:
• 4 oua
• 250 g zahar
• 300 g iaurt natural
• cate 1/4 lingurita scortisoara macinata si cardamom
• 400 g faina
• 2 lingurite praf de copt
• 50 g fulgi de cocos
• 1 cutie ananas rondele (850 ml).
Pentru aluatul faramitat:
• 100 g faina
• 75 g fulgi de cocos
• 75 g zahar
• 1 pachetel de vanilie
• 150 g unt
1. Bateti spuma ouale, zaharul, iaurtul, scortisoara si cardamomul. Amestecati faina, praful de copt si fulgii de cocos, apoi incorporati in crema de iaurt. Scurgeti ananasul si, eventual, taiati-l mai mic. Intindeti aluatul pe o tava unsa in prealabil cu grasime si asezati acolo bucatile de ananas.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhNrCpdfg50B2xzUqwo1WLRrkqUOQcGbcaL-IckO6EV34YJey3s7qfBPPpb9PY2DxvdmCvarnkQ6gfI7d4gyF_JzfnFQTMJ9TyceLGWG__N836XIZslI4xU85eWxZ1ZhJ-fZAaszds5KDw/s280/P1370492+Kopie.jpg)
2. Incingeti cuptorul la 180ºC. Pentru aluatul faramitat, framantati faina cu fulgii de cocos, zaharul, zaharul vanilinat si untul. Presarati-l peste prajitura cu ananas si apoi coaceti-o 30-35 de minute.
3. Scoateti prajitura din cuptor, lasati-o sa se raceasca
si, daca doriti, presarati fulgi de cocos. Dau un aspect placut.
este delicioasa.am incercat-o si eu aseara pentru fetitele mele!
RăspundețiȘtergeremultumesc pentru retetele minunate pe care le impartaeseti cu noi.
sa va fie de bine!
RăspundețiȘtergerete mai astept in bucataria mea.
buna!as vrea s-o fac maine dar cu ananas proaspat!se poate?
RăspundețiȘtergerebuna!as vrea s-o fac maine dar cu ananas proaspat!se poate?
RăspundețiȘtergeremariana sigur ca se poate dar eu una nu am incercat...cel din compot e ieftin si deja prefiert.
RăspundețiȘtergeremersi mult
RăspundețiȘtergere