marți, 21 octombrie 2008

ciolan de porc la cuptor


1 ciolan porc
cativa cartofi
2-3 catei usturoi
sare,piper,chilli
1 ceapa

punga pt cuptor

ciolanul se condimenteaza pe toate partile:



se pune in punga impreuna cu usturoiul feliat,ceapa injumatatita,cartofii intregi si legam punga


facem o taietura mica deasupra pe punga si punem la cuptor 2 ore la 190grade,fara ventilatie:

apoi desfacem punga si lasam cu grill 12-15min:

servim alaturi de cartofi si salata asortata.

3 comentarii:

  1. bUNA mIHAELA!APRECIEZ SI FAC DI RETETELE TALE F.F.BUNE!MAI ALES ALUATURI DE TOT FELU!multumesc!toate da toate care le-am incercat au fost super bune!recunosc ca uneori le mai combinam eu cum credeam!Spune-mi te rog frumos ciolanul se face moale?adica bine patruns?????Ma intereseaza mult!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze pt.greseli merge naspa netul asta!sau unitatea centrala e de vina si e lenesa!reteta mi-ar conveni ca nu stai mult linga ea,si ne place ciolanul!ca si la politicienii nostii bravi!ha,ha,ha,

    RăspundețiȘtergere
  3. mariana ciolanul se face foarte moale,efectiv carnea s-a desprins de pe os.a mancat si puiul meu.

    RăspundețiȘtergere