
1 ciolan porc
cativa cartofi
2-3 catei usturoi
sare,piper,chilli
1 ceapa
punga pt cuptor
ciolanul se condimenteaza pe toate partile:

se pune in punga impreuna cu usturoiul feliat,ceapa injumatatita,cartofii intregi si legam punga

facem o taietura mica deasupra pe punga si punem la cuptor 2 ore la 190grade,fara ventilatie:


bUNA mIHAELA!APRECIEZ SI FAC DI RETETELE TALE F.F.BUNE!MAI ALES ALUATURI DE TOT FELU!multumesc!toate da toate care le-am incercat au fost super bune!recunosc ca uneori le mai combinam eu cum credeam!Spune-mi te rog frumos ciolanul se face moale?adica bine patruns?????Ma intereseaza mult!!!!!
RăspundețiȘtergereScuze pt.greseli merge naspa netul asta!sau unitatea centrala e de vina si e lenesa!reteta mi-ar conveni ca nu stai mult linga ea,si ne place ciolanul!ca si la politicienii nostii bravi!ha,ha,ha,
RăspundețiȘtergeremariana ciolanul se face foarte moale,efectiv carnea s-a desprins de pe os.a mancat si puiul meu.
RăspundețiȘtergere