joi, 16 octombrie 2008

cosulete cu zucchini si cascaval


1 aluat foetaj proaspat
1 zucchini
150g cascaval
5-6 ciupercute proaspete
verdeata tocata
sare,piper

aluatul se intinde si se taie patrate apoi pe fiecare se face cate o taietura in dreptul fiecarui colt si se intoarce rasuceste coltul ca in foto:



zucchini razuit si ciupercutele tocate fin se calesc intr-o lingura de ulei masline pina cand tot lichidul s-a evaporat.se lasa sa se raceasca si amesteca impreuna cu cascavalul razuit,verdeata tocata si condimente.se pune cate o lingura de umplutura in fiecare cosulet:


se coc la 200 grade pina devin aurii.

4 comentarii:

  1. merg de minune ca aperitiv,cred ca si cu alte umpluturi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte simpatice si mi-au iesit de minune, desi nu sunt nici pe departe un as in ale bucatariei :)
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. raluca sa va fie de bine si multumesc ca le-ai incercat.week-end minunat!!!

    RăspundețiȘtergere