1 aluat foetaj proaspat1 zucchini150g cascaval5-6 ciupercute proaspeteverdeata tocatasare,piperaluatul se intinde si se taie patrate apoi pe fiecare se face cate o taietura in dreptul fiecarui colt si se intoarce rasuceste coltul ca in foto:
zucchini razuit si ciupercutele tocate fin se calesc intr-o lingura de ulei masline pina cand tot lichidul s-a evaporat.se lasa sa se raceasca si amesteca impreuna cu cascavalul razuit,verdeata tocata si condimente.se pune cate o lingura de umplutura in fiecare cosulet:
se coc la 200 grade pina devin aurii.
Aoleu ,ce bine arata .
RăspundețiȘtergeremerg de minune ca aperitiv,cred ca si cu alte umpluturi.
RăspundețiȘtergereFoarte simpatice si mi-au iesit de minune, desi nu sunt nici pe departe un as in ale bucatariei :)
RăspundețiȘtergereMultumim!
raluca sa va fie de bine si multumesc ca le-ai incercat.week-end minunat!!!
RăspundețiȘtergere