aluat:
-50g unt topit
-300g faina
-1/2 cub drojdie proaspata
-50g zahar
-1ou
-100ml lapte
in plus:
-3 linguri dulceata de fructe de padure
-prune
-scortisoara
-cativa biscuiti spekulatius sau alti biscuiti cu arome de scortisoara
aluatul framantat si dospit la Mp se intinde pe masa si taie in 12 cercuri.se pun in tava cu hartie de copt si se ung cu dulceata,apoi pe fiecare se aseaza cateva sferturi de prune:
Ce idee buna! Cred ca aceste prajiturele sunt inventia ta. Oricum, sunt grozave.
RăspundețiȘtergerereteta era de fapt pt o tava mijlocie de aragaz dar cum matei a avut prieteni in vizita m-am gandit ca par mai interesante asa pt copii.
RăspundețiȘtergereMihaela ai avut dreptate sunt mult mai interesanti si iti fac pofta numai privind.
RăspundețiȘtergere