vineri, 14 noiembrie 2008
pizzataschen
aluat:
200ml lapte
50ml ulei masline
1 cub drojdie
1 lingura zahar brun
1 lingurita cu sare
425g faina
umplutura:
200g ciuperci
4-6 linguri sos picant de rosii
200g mozarella
verdeata tocata
100g cascaval ras
salam sau ceva mezeluri
se toaca marunt mozarella si mezelul si amesteca apoi cu verdeata,cascavalul razuit,ciupercile si sosul picant de rosii.
aluatul l-am framantat si lasat la dospit in MP apoi l-am impartit in 6 parti si am intins din fiecare cate un patrat pe care am pus umplutura:
se formaza triunghiuri care se pun in tava cu hartie de copt si inteapa de 2-3 ori cu o furculita.se lasa inca 10-15min:
se ung cu o lingura lapte/smantana dulce si presara deasupra ceva cascaval ras :
se coc la 180 grade pentru 20min.
Miam, miam, ce bine arata!
RăspundețiȘtergeresi la gust sunt tare bune!
RăspundețiȘtergere