am facut zilele trecute aceasta paine ,foarte foarte pufoasa chiar si dupa 2 zile.
maia:120ml apa150g faina7 g drojdie (am pus 23g drojdie proaspata)aluat:280ml apa450g faina alba7g drojdie(am pus 23g drojdie proaspata)1 lingurita sare1lingurita zaharse amesteca pt maia ingredientele:
si se lasa la temp camerei 12 ore:
eu am pregatit-o seara si dimineata arata cam asa:
apoi am pus-o in MP impreuna cu restul ingredientelor si se framanta un aluat elastic care se lasa la dospit.se formeaza apoi o painica rotunda care se cresteaza deasupra si se mai lasa 15-20min la dospit:
apoi se coace la 180 grade.
Buna Mihaela, te vizitez din nou dupa o absenta mai indelungata...a mea, nu a ta..am avut unele probleme..
RăspundețiȘtergere..cu toate ca au trecut destule zile de la ziua ta onomasica , eu doresc sa te felicit si sa-ti urez multa sanatate, fericire si numai impliniri alaturi de cei dragi, un sincer si calduros LA MULTI ANI !!
...cand ai timp, treci pe la mine ca ai un mic cadou..
ps. deoarece este sfarsit de saptamana iti doresc sa-l petreci cat mai frumos.
te pup, si pe tine dar mai ales pe Fluturasul tau scump..
Esti o experta in aluaturi...Tare bine arata painica! Pa!
RăspundețiȘtergere