luni, 19 octombrie 2009

new yorker cheesecake

blat:
-125g biscuiti
-100g unt
-1 pachet zahar vanilat

umplutura:
-600g quark cu smantana(sau branza dulce,crema de branza)
-180g zahar
-50g faina
-4 oua
-100ml smantana de frisca
-coaja unei lamai bio

deasupra:
-250g creme fraiche sau smantana acrisoara,groasa
-4 linguri zahar
-1 pachet zahar vanilat

se maruntesc biscuitii ,se amesteca cu untul topit si zaharul si se pun apoi in forma de tort pregatita cu hartie de copt.se apasa bine.
quark-un si restul ingredientelor pt umplutura se mixeaza,toarna peste biscuiti si da la copt 80-90min la 180 grade.

creme fraiche se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat si cu 15-20min inainte de final se pune peste prajitura.se lasa sa se raceasca peste noapte,se scoate din forma si decoreaza cu zahar pudra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu