luni, 19 octombrie 2009

cornuri cu budinca




aluat:

-150g quark(crema de branza)
-300g faina

-1 ou mic
-70g zahar

-6 linguri lapte

-6 linguri ulei
-1 plic praf de copt

umplutura:

-300ml lapte

-5 linguri rase zahar

-1 plic budinca la alegere

-100g migdale macinate



se amesteca ingredientele pt aluat pina avem o coca fina.se intinde apoi pe masa usor infainata si se taie triunghiuri.

budinca se fierbe cu o seara inainte sau chiar cu cateva ore.dupa ce o luam de pe foc amestecam in ea migdalele macinate fin.important este sa fie rece cand se pune peste aluat. aseaza la baza triunghiului cate o lingura umplutura rece.


se ruleaza si se pun in tava


se ung cu albus si se coc la 180 grade pt 20min.

5 comentarii:

  1. ceau Mihaela, am vrut sa stiu cand pregatesti budinca cu o seara inainte se face numa budinca fara celelalte ingrediente pt umplutura? sau se face toata umplutura cu o sera inainte?...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. budinca se fierbe in mod normal,ca orice budinca la plic cu o seara inainte sau cateva ore bune,pt a fi rece si tare cand o pui pe aluat.
    abia cand aceasta este rece se face aluatul si se intinde.

    RăspundețiȘtergere
  3. ceau mihaela, am vrut sa stiu daca crema de branza e ca si branza filadelfia?..nu stiu daca ai auzit de ea...sau daca poti sa-mi dai mai multe detalii despre cum trebe sa arate crema de branza..multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. da se poate inlocui quark-ul cu aceasta branza PHILADELPHIA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa le fac si eu!mai asa la iarna!

    RăspundețiȘtergere