miercuri, 28 octombrie 2009

saleuri cu cascaval


ne place sa le rontaim cand stam seara la film iar matei isi ia mereu cateva in manuta in drum spre locul de joaca

-125g unt
-125g telemea vaci
-100g lapte batut
-1 galbenus
-250g faina
-putina sare
-cascaval pt deasupra

din toate ingredientele pregatim o coca pe care o lasam la rece 1-2 ore.pe masa usor infainata intindem foaia potrivit de groasa si decupam formele dorite.



le asezam in tava pregatita cu hartie de copt,ungem cu albusul usor batut si presaram cascavalul.coacem la 185 grade pt 20min.

5 comentarii:

  1. Mami de fluturas Matei,bine te-am regasit!FFFF aspectuoase saleurile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am facut aseara si singura modificare a fost ca am pus doua galbenusuri in loc de unul. Au iesit EXCELENTE si de-abia asteptam sa le mancam azi la munte! Asta e o reteta pe care o vom pastra si o vom mai face!

    RăspundețiȘtergere
  3. alina azi cautam reteta sa le refac si am dat peste comentariul tau.sunt intr-adevar delicioase si nu te mai opresti din rontait!

    RăspundețiȘtergere