
aluat:
350g faina
100g miere
1 plic drojdie granulata
200ml apa sau lapte soia
putina sare
umplutura:
200g mac macinat
1 ceasca apa
100g zahar
se framanta un aluat acre se lasa la dopsit intr-un loc caldut.cam o ora.in acest timp laptele,macul si zaharul in dam in clocot si apoi lasam sa se racoreasca.
intindem aluatulpe masa unsa cu ulei, in forma rotunda si facem la mijloc cateva taieturi ca in imagine:
punem umplutura:
si aducem colturile din mijlog,spre exterior,apasand usor:
dam la 185 grade cu ventilatie,pentru 40min,eu l-am lasat pina a prins culoare mai bruna:
lasam sa se raceasca si pudram cu zahar sau turnam o glazura de zahar pudra.eu l-am lasat simplu caci l-am servit cu ceai si miere.
mmmm.... Miha orice e cu mac pe mine ma termina :P
RăspundețiȘtergerePoate o incerc si eu in week-end cand vine mamaia pe la mine.
Pupici, o zi excelenta!
Ce bine arata ! Si cu mac inca !
RăspundețiȘtergereYammy ! Mac ! Arata foarte bine ;)
RăspundețiȘtergereARATA FOARTE BINE.
RăspundețiȘtergerecomplimenti devono essere buonissimi!
RăspundețiȘtergereArata ft bine....de unde cumpar mac bun?
RăspundețiȘtergerefetelor ma bucur foarte mult ca va place.a mai tamas si pe astazi si incalzit cateva sec la MU este excelent.
RăspundețiȘtergereruxi daca esti in germania,se gaseste la real mac gata macinat,la pungi de 200g.sau edeka,rewe...de aici am mai luat.
week-end minunat va doresc!
Wauw,ce bine arata.Si sant sigura ca este foarte bun.
RăspundețiȘtergere