![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGUZEXBx8RirRQ9DBp8L_pTuEV4C9MF0ekhwTqNAH6YcVz7JURttDGLyh9AqduWXT_9tqmD3Si7u6rSGUkX2vbHInqiK0uCOMAN38ebn4Wh_ssE7B0jJUwqCo6oqv2beg8imWMOimR0Nw/s280/P1390550+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAMea2qI1ce_6afYkdKizbDaiJB6bB74QvJrYFhN7XmYjMDLIcV-pDIqJpdAd6HXKb882WUCkT38GMHxQMgoQ-khEyQVi04pEPflEeoUHVMn1EhQ1hLElPTtmTS2pQ6KhXKBrneUQiMP8/s280/P1390546+Kopie.jpg)
este tortul care l-am facut de 1 decembrie ,ziua cumnatului meu.dar cum am fost 3 zile cu nasul in batiste nu am mai apucat sa-l scriu si pe blog.
aluat:
-3oua
-3 linguri apa
-100g zahar
-100g faina
-1 plic praf de copt
-1 plic cappuccino
-1 lingura amidon
crema:
-300g ciocolata amaruie
-600ml smantana de frisca
mixam ingredientele de blat,le turnam in forma de tort si coacem la foc potrivit 20.25min.rece taiem in 2 felii.
crema am facut-o cu o zi inainte.am topit ciocolata rupta bucati in smantana,la foc mic,fara a le fierbe insa.am lasat sa se racoreasca si am dat peste noapte la frigider.a doua zi dimineata am mixat aceasta crema si am turnat-o intre cele 2 foi de blat.peste tort am pus o glazura de ciocolata si am decorat cu mokka boabe.se da la rece pina in momentul servirii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu