![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqpqhzVsZWl8wl_G3sgrHKeoq_K6GGGr3HqbUU6hfxa6HUZMqSKZCckgkAqDBRUAc4T1wOYu8su2ub_z7NFMv_dtBffeUU8chs2yCVilXGCMYS2KD56g9PwpIsgbeBEWOiw9Pqr27ugSg/s280/P1380125+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGT1GFs7fXdaHhylbcvaZtILoW-W8kgpXwPfz_xkk9eRq6Q75JBe1GNl9oa2XNQQ9tX69JthOeYDsMetlUYitoi5XjdsSvj1xymSv9-LN3ZOImqt1yj1bz65h-33EMV2a56vsZm1XYG3s/s280/P1380119+Kopie.jpg)
LA MULTI ANI si va multumesc din suflet pentru urarile si cuvintele frumoase pe care le-am primit in perioada sarbatorilor pe blog.imi cer scuze ca nu am apucat sa va raspund,dar asa este cand esti in vacanta, acasa in romania.
incerc sa ajung la zi cu retetele pe care le-am incercat in aceasta perioada de rasfat.
-100g zahar
-150g unt
-300g faina
-2 linguri cu varf nesquik
-1 ou
-1 plic praf de copt
amestecam intr-un castron toate ingredientele:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitScE-_rvVkuWImmAQOaVkwHFzBBZTCxQ5rjkAY5_NrCV9uGurgJvZAgZa0CH84W_lcAdk4iBPzEYk3WpVU-hI51JyQAZoWbS-Ft5K2GcvWRInxPsWHn3fQLiUp8xD0sdYfSDcs9BpaYM/s280/P1380112+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiu0aHFGgAyU0U-14kLZMyH8TxxRpA5nAXGhC9WzVxn7qICiep5Ivpe47ua_AaMcx9KYHMfKKr4utlWjCNQEcrn_Gl58TTeK9qqrwXW5_CMskulNmvObf2TO8iji4AnmZea0ZTh8ffXpiY/s280/P1380113+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk1et-c6huZFAwNncLIstAqDNJiW5QwQI3d64nDVICJRflu6yeI9b-5cO0Qk02E1h2aXvJy4EEN4jIJPEfzWimxmpER6rc_kIWUUsjXMBOZMiZN_rwRnSA0PSmP9ADd-dYbypBIlPYboE/s280/P1380115+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3vu6Slie5f842eAPytkn9qCA2G65Mp2npz7TlOSAxx55akLhKco-NKtrjPmMnXgQp5NEadibPpFwGc8k1ag7cbqnL05ghtntR9NeLYw-LhIKiyImQSpWHirxJYLIvwgwFiEveBSDlDd0/s280/P1380116+Kopie.jpg)
Bine ai venit Mihaela.
RăspundețiȘtergereTi-am simtit lipsa.Bine retetelor tale.
I-ti urez un an plin de bucurii.
Si ce invidie am pe tine, ai fost in romania.
Salutare.
Ce simplu, cred ca sunt buni si usor crocanti?!
RăspundețiȘtergereBine ai revenit Mihaela,
RăspundețiȘtergereSper sa fi petrecut bine acasa iti doresc un an nou fericit!
Am sa incerc biscuitii tai cit de curind.Te pup
Bine ai revenit Mihaela!!!
RăspundețiȘtergereSa ai un an nou de nota 10 cu multe bucurii si impliniri.
Te pup
buna,
RăspundețiȘtergerem-ai facut fericita!!!!sint fan briose si n-am gasit pe nici un blog atitea retete la un loc,de muffins si/sau briose. TOATE O SA LE FAC!!!imi asum riscul de a ma face cit China.:D
sa revenim: crezi ca ar fi bine sa intind acest aluat si sa-l tai cu formele?(om de zapada,stelute etc?)si daca e bine ce mi-a trasnit prin cap,cam ce grosime sa aibe aluatul cind il intind?
multumesc. Corina
buna corina,aluatul cred ca il poti intinde,dar nu foarte subtire.ei oricum se latesc la coacere.eu nu am incercat sa-i tai forme,i-am facut asa cum am gasit in reteta originala.
RăspundețiȘtergerecat despre briose si baiatelul meu e tare incantat de ele,incat o sa mai scriu si altele.
mltumesc mult,sa ai Sarbatori Fericite!:P
RăspundețiȘtergereCorina