marți, 23 februarie 2010

rulada cu migdale si gem


pt rulada:

4 oua
4 linguri apa minerala
5 linguri zahar
50g faina
100g migdale macinate
1 plic praf de copt

1 borcanel dulceata de fructe de padure

intr-un castron mixam ouale intregi cu apa si zaharul pina se albeste compozitia,adaugam faina,migdalele si praful de copt.in tava mare de aragaz,pregatita cu hartie de copt turnam compozitia si o coacem la 180grade pentru 15-18min.

pe un prosop curat de bucatarie rasturnam foaia de aluat si indepartam hartia.punem gemul si rulam strans cu ajutorul prosopului.lasam sa se raceasca si feliem.

10 comentarii:

  1. Arata exceptional de bine..trebuie sa o incerc si eu.In loc de migdale se poate folosi nuca?Ma intreb...
    O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. E minunata rulada asta, Miha!!! Neaparat o voi incerca si eu.
    Te pup si o zi frumoasa sa ai!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. rulada se poate face fara probleme si cu nuca macinata in locul migdalelor.

    spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa rulada, mai ales cu gemul de culoare rosie... yamiii, buna, buna feliuta...

    RăspundețiȘtergere
  5. ce idee buna cu migdalele! arata si f bine rulada!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se poate folosi si alt gem?de capsuni de exempluß

    RăspundețiȘtergere
  7. se poate folosi ce fel de dulceata va place.eu asta am avut-o azi in bucatarie si am folosit-o.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Mihaela,

    Iti multumesc ptr.retetle trimise am sa incerc miine sa fac pogacele.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu nu ma cunosti, dar eu te citesc mult. Imi place blogul tau,mincarurile ce gatesti, asa te asteapta un cadou in blogul meu. Nu vorbesc bine, asa scuzama daca nu am scris bine...:)

    RăspundețiȘtergere