-600g pulpa porc-3 cepe-4 catei usturoi-2 ardei grasi copti-1 ceasca sos rosii-1 ceasca orez-2-3 linguri ulei masline-sare,piper,mararcarnea cuburi se pune la calit in uleiul de masline si se lasa pina cand e usor prajita.se adauga ceapa tocata grob,usturoiul felii si ardeii copti fasii.se calesc usor si se stinge totul cu sosul de rosii si apa cat sa acopere carnea.se fierbe la foc potrivit,in cratita acoperita cu capac,turnand la nevoie inca putina apa.cand carnea este fiarta punem orezul si mai lasam 10-12 min.condimentam,adaugam mararul tocat si amestecam.
tocanita se serveste cu muraturi.sa aveti pofta!
Toate tocanitele imi plac :) Arata foarte gustoasa a ta!
RăspundețiȘtergeree si delicioasa,cel putin asa au laudat-o mesenii.
RăspundețiȘtergere